New phone shows 4 days usage?

Scholar

New phone shows 4 days usage?

I just got an iPhone 4S and I watched them take it out of a sealed box. While playing around I went into usage and under call time it shows "4 days 17 hours"!

Anyone have any idea what's up with that? Did I get an used phone?
Message 1 of 8 (2,371 Views)
Expert

Re: New phone shows 4 days usage?


gphipps wrote:
I just got an iPhone 4S and I watched them take it out of a sealed box. While playing around I went into usage and under call time it shows "4 days 17 hours"!

Anyone have any idea what's up with that? Did I get an used phone?

where did you buy it from?

Message 2 of 8 (2,352 Views)
Former Employee

Re: New phone shows 4 days usage?

Might have been factory testing.

Message 3 of 8 (2,347 Views)
Scholar

Re: New phone shows 4 days usage?

I got it at Wal Mart.

4 days factory testing?!?
Message 4 of 8 (2,336 Views)
Scholar
Solution
Accepted by topic author gphipps
‎09-30-2015 1:39 AM

Re: New phone shows 4 days usage?

I chatted with Apple. They said it was from restoring from the backup of my old iPhone. Apple showed the phone as first being activated today.
Message 5 of 8 (2,318 Views)
Community Manager

Re: New phone shows 4 days usage?

That's a very helpful info, thank you for sharing!


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 6 of 8 (2,096 Views)
Scholar
Solution
Accepted by topic author gphipps
‎09-30-2015 1:39 AM

Re: New phone shows 4 days usage?

I ended up restoring the phone and setting it up as a new phone and it then showed 0 hours of usage so restoring from a backup was definitely the issue.
Message 7 of 8 (2,079 Views)
Expert

Re: New phone shows 4 days usage?

Interesting, and good to know!  Thanks for sharing!


gphipps wrote:
I ended up restoring the phone and setting it up as a new phone and it then showed 0 hours of usage so restoring from a backup was definitely the issue.

 

Message 8 of 8 (1,898 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.