Lost Network Connection

Highlighted
Contributor

Lost Network Connection

For some reason my SM-G900F stopped receiving data. It was fine last week and then the H+ just stopped showing. I can only text and make calls without wifi. I've been using the I9500 for more than a year and it was fine but now when I put the same sim card in, it also stopped receiving data.  

262 Views
Message 1 of 3
ACE - Professor

Re: Lost Network Connection

Sounds like the SIM card (or the account) has issues. I'd give 611 a call and walk them through what's happening to see if there's some issue with the account settings, or the sim.

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 2 of 3
ACE - Master

Re: Lost Network Connection

Its either the sim or your APN settings have changed make sure those are right.

 

http://apn-settings.com/us/att-apn-settings/

 

 

hope that helps

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Are you looking to upgrade and activate your device?

Let us help make Ordering, Upgrading and Activating easy!

Additional Support