Helpful Links

I have lost the use of my picture gallery on the Impulse 4G phone.

Contributor

I have lost the use of my picture gallery on the Impulse 4G phone.

I have lost the use of my camera gallery;  I can only take one picture at a time and store it.  The next time I take a picture the previous picture is lost and only the new picture will appear in my gallery.   I use to have a library of images, but have lost them all now.   Is there a way to fix this issue.

711 Views
Message 1 of 2
Scholar

Re: I have lost the use of my picture gallery on the Impulse 4G phone.


abechen wrote:

I have lost the use of my camera gallery;  I can only take one picture at a time and store it.  The next time I take a picture the previous picture is lost and only the new picture will appear in my gallery.   I use to have a library of images, but have lost them all now.   Is there a way to fix this issue.


I had this happen to me before as well.

I could still see all the images in "My Files," but the Gallery wouldn't show the pics.

 

For me, the problem was my external SD Card was corrupt. So i transferred everything to a new SD Card and problem was fixed.

 

Hope this helps.

Message 2 of 2
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Are you looking to upgrade and activate your device?
Let us help make Ordering, Upgrading and Activating easy!

AT&T Locker is being discontinued on August 3rd. Find out what you need to do.

Additional Support