Explore & discover

Helpful Links

Uverse is blocking my outbound SMTP email on port 587

Contributor

Uverse is blocking my outbound SMTP email on port 587

I have my own exchange server using Exchange 2016.  I have configure it to use port 995 for inbound and 587 for outbound using TLS.   I am now having issue sending email but have no problem receiving.  I had check and double check my settings, check my Firewalls and including using Telnet which show that I am being blocked.    Anyone having this issue and what was the resolution?   Thanks in advance for any help.

983 Views
Message 1 of 2
Administrator
Solution
Accepted by Administrator (Administrator)
Accepted by ATTKevin
‎12-19-2018 1:53 PM

Re: Uverse is blocking my outbound SMTP email on port 587

Hi @cyberjohn56

 

Thanks for reaching out! For help getting unblocked from sending emails, we suggest reaching out to our Postmaster. Let us know if you still need assistance!

 

Aminah, AT&T Community Specialist


Need help?
Ask a question to get help from the AT&T Community or support from AT&T specialists. If this reply helped you please use Accept solution to mark it as an Accepted Solution.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Tags (1)
Message 2 of 2
Share this topic
Share this topic
Announcements

Are you having trouble logging in? Is your email password not working? Let us show you how to Reset your Email Password using myAT&T!

Additional Support