my motorola gateway NVG510 constantly disconnects

Highlighted

my motorola gateway NVG510 constantly disconnects

Hello all,

   My Motorola Residential Gateway NVG510 is constantly disconnecting many times

a day especially over the weekends. It gives a pop-up in the system tray of

"Aquiring network address" many times to fail and say, "invalid IP address" despite

power cycling the unit and shutting down computer with restart which does not

seem to make it any faster to reconnect. Anyone have an idea on this?

 

-- kuyasteven 777

655 Views
Message 1 of 3
Community Manager

Re: my motorola gateway NVG510 constantly disconnects

Hello, kuyasteven777!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear your gateway is disconnecting. We would be happy to look into this for you, so please click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 3
Scholar

Re: my motorola gateway NVG510 constantly disconnects

Try a different power adapter and see if that's the issue. If not, your router/modem is probably defective.

Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the internet boards! Check out our troubleshooting articles below and don’t forget to search the forums - your question may have been answered already!

Service acting up? Click here to troubleshoot now!

Additional Support