Why has my auto complete stopped working?

Contributor

Why has my auto complete stopped working?

 
Message 1 of 6 (1,181 Views)
Contributor

Re: Why has my auto complete stopped working?

Did you receive a response to this question?  My question is the same as yours.  

My auto complete has stopped working when seeking to address emails. 

WHAT SHOULD I DO TO CORRECT THIS?  NEED YOUR HELP URGENTLY!

Message 2 of 6 (1,172 Views)
Scholar
Solution
Accepted by topic author demondeac75
‎09-30-2015 1:39 AM

Re: Why has my auto complete stopped working?

[ Edited ]

Something to check.  Is your contacts list available?  If not, try this.

 

Click on Profile under "Hi (name)" in the upper left had side of the web mail screen.  I suspect you'll be asked to enter your password.  Do so then you'll see your Profile page.  You needn't do anything in your profile just go back to web mail and do a refresh (F5).  Now try auto-complete again.

 

This procedure **always** works for me when I have lost my contacts and thus the ability to auto-complete.

Message 3 of 6 (1,161 Views)
Contributor

Re: Why has my auto complete stopped working?

thx. IT WORKED!!!!

Message 4 of 6 (1,136 Views)
Contributor

Re: Why has my auto complete stopped working?

[ Edited ]

check the solution from "senior newbie". it worked for me.

Message 5 of 6 (1,135 Views)
Highlighted
Scholar

Re: Why has my auto complete stopped working?

Now to answer the original "Why has my auto complete stopped working?" question.

 

Because there needs to be a "connection" between your Profile and email client (web mail) and lacking the connection, one's contact list is "empty".

 

Logging into your profile, makes this "connection".  The connection *should* happen when you startup web mail, but there are times when it doesn't for reasons unknown to me.

Message 6 of 6 (1,118 Views)