Help with e-mail problem - see below

Tutor

Help with e-mail problem - see below

When sending an e-mail with an attachment, I clicked on "attach files more easily"  Now I get a flashng message "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode"  Then has message on the same flashing line "restart in 32 bit mode"  I can't get it to do anything or to cancel all of this.  Also it is running very slow - including this typing message.

Message 1 of 8 (2,744 Views)
Former Moderator

Re: Help with e-mail problem - see below

Jeane_1,

 

     Are you using Firefox by chance?

 

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.
Message 2 of 8 (2,708 Views)
Tutor

Re: Help with e-mail problem - see below

Yes, I am using Firefox.

Message 3 of 8 (2,687 Views)
Former Moderator
Solution
Accepted by topic author Jeane_1
‎09-30-2015 1:39 AM

Re: Help with e-mail problem - see below

[ Edited ]

Jeane_1 wrote:
When sending an e-mail with an attachment, I clicked on "attach files more easily"  Now I get a flashng message "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode"  Then has message on the same flashing line "restart in 32 bit mode"  I can't get it to do anything or to cancel all of this.  Also it is running very slow - including this typing message.

 



Jeane_1,

 

     I thought that was the case, when searching for a solution for your issue Firefox users were coming up with that exact problem. I'm not sure of a definite fix for Firefox but go to the following link for Firefox support and type in, "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode," this will bring up a list of possible fixes. I hope this helps.

 

Mozilla Support

 

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.
Message 4 of 8 (2,676 Views)
Highlighted
Tutor

Re: Help with e-mail problem - see below

Thanks, I will try that.

Message 5 of 8 (2,669 Views)
Tutor

Re: Help with e-mail problem - see below

I did as you suggested and got a solution to my problem.  It is working as of now! Thanks again for your help.

Message 6 of 8 (2,663 Views)
Former Moderator

Re: Help with e-mail problem - see below

Jeane_1,

 

     Thank you so much for letting me know that your problem was resolved, you just made my day!

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.
Message 7 of 8 (2,615 Views)
Tutor

Re: Help with e-mail problem - see below

Your email might have been set to the newer version which uses plug-ins for that work.  Thus resulting to a slow response especially if you have a slower computer too.  You might want to convert your email to the mail classic version as this has lesser visuals and will have a faster response.  Once you're logged in to your email, you can try this link to go to mail classic temporarily to have a more basic view of your email and thus avoiding the slow response and plug-in issue.

 

http://us.mc598.mail.yahoo.com/mc/launch

 

 

Message 8 of 8 (2,607 Views)