Explore & discover

Helpful Links

Problems over Vodafone 3G

Employee

Problems over Vodafone 3G

by awisbey » Fri Aug 20, 2010 9:35 am

I am using AT&T 8.0.2.3003 to connect to IBM. I have Windows 7.

I can connect fine using my LAN or Wifi. When I use my Vodafone 3G card (I connect to Vodafone first through Access Connections and verify I can connect to the Internet), I connect by get an unspecified error when it tries to authenticate the encryption keys right at the end. It just goes through various servers over and over again before finally exiting. I have seen it work, maybe 5% of the time, but mostly not. Any ideas what I could do ? I tried upgrading to the latest version but it does not seem supported by IBM.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Tags (3)
1,841 Views
Message 1 of 2
Employee

Re: Problems over Vodafone 3G

by awisbey » Sat Aug 21, 2010 4:43 am

Closing this a I got it to work. This seems to be fixed in the 8.1 line. When I upgraded using the automatic upgrader, I received errors on negotiation but when I re-installed using the latest version from scratch, it seems to be working.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2
Share this topic
Share this topic
Announcements

Traveling abroad? Everything AT&T Business customers need to know about International travel and plans is right here. Click Here for the details.

Additional Support