Ask a question
Search in Internet Forums

Internet Forum

Reply
Posted Jan 1, 2014
1:21:47 PM
View profile
Issues with port forwarding on the Moto NVG589

I recently was switched over to the NVG589.  I had no issues in the past with my old gateway viewing my home cameras from my phone.  I have the correct IP address for the DVR.  I added the two ports separately that need opening with the correct device IP.  I verified the info on my phone (which did not change).  I am using the DDNS from Speco that matches with my unit info.  I'm using the 589 as my router.  I have no additional routers.  The dvr is connected via ethernet.  Everything shows up.  I pinged the unit with no issues.  I can view the cameras via the LAN.  My phone just keeps telling me the connection is not good.  I did an ip passthrough using the unit MAC address with the 589 and I was briefly able to see the cameras come up before I was disconnected.  Am I just missing a setting?  Thanks in advance!

I recently was switched over to the NVG589.  I had no issues in the past with my old gateway viewing my home cameras from my phone.  I have the correct IP address for the DVR.  I added the two ports separately that need opening with the correct device IP.  I verified the info on my phone (which did not change).  I am using the DDNS from Speco that matches with my unit info.  I'm using the 589 as my router.  I have no additional routers.  The dvr is connected via ethernet.  Everything shows up.  I pinged the unit with no issues.  I can view the cameras via the LAN.  My phone just keeps telling me the connection is not good.  I did an ip passthrough using the unit MAC address with the 589 and I was briefly able to see the cameras come up before I was disconnected.  Am I just missing a setting?  Thanks in advance!

Issues with port forwarding on the Moto NVG589

673 views
2 replies
(1) Me too
(1) Me too
Reply
View all replies
(2)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jan 3, 2014 12:20:06 PM
0
(0)
Community Manager

Hello, Budlinks!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear you're having issues with port forwarding. If you don't mind, please send us a private message by clicking here so we can help.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Hello, Budlinks!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear you're having issues with port forwarding. If you don't mind, please send us a private message by clicking here so we can help.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Issues with port forwarding on the Moto NVG589

2 of 3 (618 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jan 7, 2014 2:17:47 PM
0
(0)
Community Support

Hi Budlinks,

 

We received your private message, and one of our managers will be reaching out to you soon.

 

Thanks,

 

Jenn S.

AT&T Customer Care

Need help with an account specific question?  Send us a Private Message.  We are here to help Monday - Friday. For additional support, please visit AT&T Support Center  or Contact AT&T.

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

Follow us on: Twitter @ATTCustomerCare • FaceBook AT&T • YouTube AT&T

Hi Budlinks,

 

We received your private message, and one of our managers will be reaching out to you soon.

 

Thanks,

 

Jenn S.

AT&T Customer Care

Need help with an account specific question?  Send us a Private Message.  We are here to help Monday - Friday. For additional support, please visit AT&T Support Center  or Contact AT&T.

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

Follow us on: Twitter @ATTCustomerCare • FaceBook AT&T • YouTube AT&T

Re: Issues with port forwarding on the Moto NVG589

3 of 3 (580 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post