2wire 2701 errors

Highlighted
Contributor

2wire 2701 errors

I have just upgraded my service from 3.0 to 6.0.

The last time I did this (a year ago) the same thing happened.

At the 3.0 speed, it is slow (usually 1.5) but rarely disconnects or errors.

At the 6.0 speed I get errors (disconnects or pauses) every minute or so.

 

In the current 15 minute period I've had 216 corrected blocks and 1399 in the last 24 hrs.

Each time this happens the data stops and then restarts or the browser times out.

 

The last time I had the 6.0 service I called for service several times but never got anyone that could fix the issue.

 

The pauses are very annoying and disruptive.

 

Is there any fix?  Or perhaps a different modem/gateway?

 

thanks

Message 1 of 2
Community Manager

Re: 2wire 2701 errors

Hello davidhp3,

 

I'm sorry you're having issues with your Internet service. We have a great team of social media specialists that will be happy to help you find a solution. Please send us a private message by clicking here, please include your name, phone number and the best time you can be reached.

 

In a meantime, please let me know if you have any questions or concerns.

 

Thank you,

Dmitriy


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the internet boards! Check out our troubleshooting articles below and don’t forget to search the forums - your question may have been answered already!

Service acting up? Click here to troubleshoot now!

Additional Support