sent email attachments blank

Contributor

sent email attachments blank

When I attach docs or pics to my outgoing emails.the recipient only opens a blank page.Can anyone tell me what I'm doing wrong? (desktop PC through hardline)

656 Views
Message 1 of 2
Highlighted
Employee

Re: sent email attachments blank

Hello Taxifixer,

 

There are many reasons of the issue that you are experiencing. If you are able to open that attachment on your computer, this could be problem from the recipient side, on his/her computer. In order to confirm the same, we need to ask few probing questions, hence I request you to contact AT&T eChat support, they will check the same and help you to troubleshoot this issue accordingly.

 

If you are in AR, CA, CT, IL, IN, KS, MI, MO, NV, OH, OK, TX, & WI, please use the link mentioned below to contact AT&T eChat support:

https://pattta.att.motive.com/netagent/questionnaire_c2c_dsl_sw.aspx

Remember to always mark items that you find useful as "Accepted Solutions”, you can even mark multiple
posts
in a single thread.  This will help other users find this information too!!

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the internet boards! Check out our troubleshooting articles below and don’t forget to search the forums - your question may have been answered already!

Service acting up? Click here to troubleshoot now!

Do you have questions about Internet and Email Security? Have them answered on Wednesday, April 26th at our Knowledge Sharing Session: Hack Attack!

Additional Support