Helpful Links

Contacts in the To box

Contributor

Contacts in the To box

A new problem has suddenly appeared for me when I'm selecting contacts to place in my To box for an outgoing message. Normally, I would click on the To box, bringing up the Add Recipients box. Then I select all the contacts that I wish to send the message to. Once I've made the selections, I click on the OK button and they get automatically placed in the To window. Now I can only select a limited number and they automatically pop into the To window without me pressing the OK button, and the Add Recipients box goes away. I have to repeat the process as many as 15 times to get my outgoing messages sent out to all the people I need. Has anyone else experienced this or have a solution for it?
249 Views
Message 1 of 3
Highlighted

Re: Contacts in the To box

hi Lisn2us

 

i'm thinking it's a glitch or a webmail version issue. whenever i get these types of trouble with my mail, i try switching mail versions. if you're currently using All New Mail, try the Mail Classic. usually resolves the problem. if it doesn't, you might want to try clearing your browser's cache, cookies, temporary files and history. if all else fails, use a different browser.

 

goodluck... :smileyhappy:

Message 2 of 3
Contributor

Re: Contacts in the To box

Having a similar situation but I can't even add any contacts.... very frustrating so I switched back to IE7 and it works ok that way, but that is not supported...
Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the internet boards! Did you know the AT&T Community forums has the answers you need to solve most service woes? Check out our How To Forum article. You will learn how to find your answer!

Service acting up? Click here to troubleshoot now!

For DSL related issues. We highly recommend chatting with our teams to address this as quickly as possible.

Additional Support