Helpful Links

Connectivity issues with 2wire 2701HG-B

Contributor

Connectivity issues with 2wire 2701HG-B

I just recently replaced my old modem / router with a new one (the old one crapped out, same model) and have had no issues up until yesterday. I have one computer plugged directly into the router, and two laptops going wireless. Randomly, the router doesn't want to give one of the laptops access all the time. I checked to make sure it wasn't my wireless adpater internally (which it isn't) and did a factory reset on the router two times and still have the same issue.

 

Anyone have any ideas? 

1,648 Views
Message 1 of 2
Community Support

Re: Connectivity issues with 2wire 2701HG-B

I've sent you a PM.

 

Thank you,

ATTJulieCS

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the internet boards! Did you know the AT&T Community forums has the answers you need to solve most service woes? Check out our How To Forum article. You will learn how to find your answer!

Service acting up? Click here to troubleshoot now!

For DSL related issues. We highly recommend chatting with our teams to address this as quickly as possible.

Additional Support