Announcements
HBO Max - where HBO meets so much more!

Contributor

 • 

1 Message

Mon, Oct 20, 2014 1:04 AM

Uverse Error Code: 0 - Failed to load resource

I'm getting this message on the screens of the TVs in my house. It appears when I first turn on a TV:

 

Error Code: 0 - Failed to load resource

Kx: Faile to load resource

Web exception: the remote name could not be resolved

Socket exception: No such host is known.

 

Anyone know what's up, and what can be done about it?

 

Thanks

Responses

hwkn

Scholar

 • 

113 Messages

4 years ago

I had this error off and on yesterday too.

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

I'm getting this multiple times a day now. Have been for almost a week.

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

I am getting it also in New Orleans. Just started two days ago. I am getting sick and tired of AT&T I verse problems. If they can't fix it I will go to another local provider like Cox.
RV_1

Mentor

 • 

92 Messages

4 years ago

I've gotten it 4 or 5 times in the past two days. I'm thinking it might have something to do with the att/nbc olimpics app trying to connect.

It's not that big a deal. I'll probably stay with att.

maybe a RG reboot or a dvr reboot will fix it but it hasn't bothered me enough to try that.

billyjr36

Mentor

 • 

33 Messages

4 years ago

ive been having the same problem 

993deck

Scholar

 • 

104 Messages

4 years ago

Add me to the list of those with the same problem.  Multiple times daily for past few days.

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

Me too, starting on about August 5th no disruption in service. Just rather annoying. I'm in Memphis
pedrochin

Guru

 • 

638 Messages

4 years ago

Same here...

but with the below difference than the original post:

 

WebException: Unable to connect to the remote server

SocketException: No connection could be made because the target machine actively refused it

 

Mine seems to come up on the hour every hour...

also started with the Olympics as well...

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

This happens every 30 minutes or so.  I'm just watching the olympics and not touching the remote, it just comes up on its own.  Ridiculous.

dazuniga

Tutor

 • 

5 Messages

4 years ago

It happened at least once yesterday. It used to do this a lot a few months ago. Has anyone figured outbwhat this is or why it keeps happening?

Tutor

 • 

4 Messages

4 years ago

I'm getting this error message also. Started on Friday and appears several times a day. I'm in Chicago. 

marcindublin

Guru

 • 

415 Messages

4 years ago

Me too... 

Tutor

 • 

4 Messages

4 years ago

Also same problem here, started a few days ago as others reported. Just been watching live TV and some DVRd shows, no applications or interactive channels. Happened on two receivers. Sorry no new info or resolution, just posting the issue hoping to get ATTs attention.

Contributor

 • 

3 Messages

4 years ago

Having the same problem. How can it be fixed?

Contributor

 • 

3 Messages

4 years ago

How can this problem be remedied.