Military Appreciation: Exclusive savings for military, veterans, and their families!
saschreib's profile

Contributor

 • 

1 Message

Fri, Jun 8, 2018 7:07 PM

Closed

Uverse App log in fail

The att uverse app will not let me log in. I've tried using my email and member id and neither will work. I've also tried re-installing the app, changing my ID, and changing my password and it still tells me that my credentials are invalid or that i need to use my member id (but when i do it says my log in is invalid). I can log into my att account online, but the app wont work, help!

Accepted Solution

Official Solution

ATTHelp

Community Support

 • 

189.4K Messages

4年前

Hello @saschreib,

 

It will be my pleasure to guide you to where you will need to go for U-Verse app troubleshooting! We have a great forum post with troubleshooting steps for U-Verse app login problems. I recommend taking a gander through it!

 

Have a fabulous day!

 

Katie, AT&T Community Specialist

Accepted Solution

Official Solution

dinglesby

Scholar

 • 

205 Messages

4年前

Go into your device settings and then to apps.  Scroll down to your Uverse app and you will see a  option to clear catche.  Clear the catche and try signing in again.  That will not clear your cookies but only the cookies and settings for Uverse.

Tutor

 • 

3 Messages

4年前

I am really frustrated with the Uverse app, and with the AT&T web site in general.

 

The login ID issues are endless, particularly the ambiguity between the DirecTV account and AT&T account.  The solution suggested is to clear all cookies, really?  Why should I flush information from myriad web sites to address an AT&T snafu?

 

Then there eres are infinite login loops.  Some results from searches indicate “requires login”. But I am logged on already!   I press the link anyway and it takes me back to the original login screen, I again enter my I’d and password and end up where I started.  Can’t possibly get to the answer of the question that “requires login”.  

 

The web site is frustratingly slow, with endless sliding image loads and that annoying spinning wheel

 

And the Uverse application in particular....   it does not accept my login and password even after I have confirmed my login (forgot login link) and reset my password (forgot password link).  “Please log in with your Uverse member I’d”, but I have used exactly what I was instructed to use!

 

And I fear after having typed all this it will end up in /dev/null or some infinite loop again

 

 

 

 

Tutor

 • 

2 Messages

4年前

I’m having the same issue. I’m a brand new U-verse customer and thus really irritates me.  

Contributor

 • 

1 Message

3年前

Same issue here. I'm a new AT&T customer since two months and the login to U-verse isn't working. It's clearly an AT&T issue. Should have stayed with spectrum. Forum post and customer service aren't helpful at all.

Contributor

 • 

2 Messages

3年前

The first post had authentication error, which makes this the first site where I've had that error.  I'm wondering if the original poster's problem was actually solved, or whether it was some sort of automated process after the poster eventually gave up.

Tutor

 • 

2 Messages

3年前

Having the same issue as a new customer (setup in December 2018). This is NOT solved as the customer service rep suggests - pointing us to another thread. 

Contributor

 • 

1 Message

3年前

I'm also having a problem logging into my u-verse app, and have had this problem since I set up my service in August. I've done EVERY single thing they've said to do on their trouble shooting page, but it hasn't help. Has anyone else figured something out? I just keep getting the message that says to use my AT&T login...

Contributor

 • 

2 Messages

3年前

I had the same problem. You have to go through an additional registration step at this site: 

 

https://lsreg.att.net 

 

I just did it and can get into U-verse now 😃

Contributor

 • 

1 Message

3年前

I had the same problem. New customer. When I signed in to myatt, where it actuslly let me sign in, there was a 1 in the top right corner. It told me to finish registration and forced me to create an att.net email account. No big deal. Didnt change ID or password. After completing that process, it allowed me to sign in to the uverse app on my iphone, using the exact same credentials. Hope that helps

Contributor

 • 

1 Message

3年前

None of these suggestions worked for me. Luckily, my technician was still here working on my installation so he was able to figure out that, although my U-verse login email in was supposed to match the ATT Smart Home Manager login email, it turned out I needed to use my @att.net email address. He was able to find that for me, too, thank goodness because I had no idea where to find it and, like I mentioned above, it was not the same email address as the one I had used to set up Smart Home Manager. Interestingly enough, the password from SHM was the same, though. 

New Member

 • 

1 Message

8分前

I have had the most horrible experience and I have been with At&T since 1981! I had to change my PW (which is the same for account, email U-verse and mobile) When I went to the Uverse app on Ipad it wanted me to log in, which I tried and said I had failed , even though I knew it it was correct. Tried my old one, no luck. Called Friday for support which resulted in "I do not know what is going on and will have to research". Never heard back so called support again Monday. I was on the phone for 3-HOURS being transferred because they were stumped and didn't know what to do  only to be told I would have to wait until tomorrow because I tried to many times!!! Really they can't unlock it, IT support!!! We have Google Fiber who have been bombarding me for my business. I have to say that after 40-years with AT&T Google Fiber is looking pretty good. I mean really I am paying for U-verse just because I can uses it when not at home. Just so disappointed. 

ACE - Professor

 • 

6.1K Messages

8分前

This forum is not official support. It's set up primarily so that customers can give help to other customers.

If you're having an issue with an app, it's generally suggested to uninstall, reset the device and then install the app again.

Please don't respond to threads older than a year. It's ok to start a new thread. This thread will now be closed.

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.