Announcements

For the latest on our response to Coronavirus (COVID-19), click here.

momotwins

Teacher

 • 

16 Messages

Sun, Oct 29, 2017 5:01 PM

Guide says "Getting Information" for every channel???

There is no program information on the Guide.  It just says Getting Information for every channel & we can't figure out how to resolve this problem

Responses

Accepted Solution

Official Solution

_xyzzy_

ACE - Expert

 • 

15K Messages

2 years ago

General procedure I always recommend is reboot the dvr (even if the problem shows on a wireless receiver) - pull plug for 15 secs.  And if that doesn't clear the problem reboot the gateway (pull plug for 15 secs. and let it fully reboot) and then reboot the dvr again.

___________________________________________________

This is a public forum and I am a customer just like you. Click "Like" if you feel this post is helpful and "Accept as Solution" if it solves your problem.

Award for Community Excellence 2019 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

New Member

 • 

4 Messages

"Accept as solution."
Only unplugging the box on EACH affected TV worked us what it took. Resetting by pushing and holding buttons did not.
We have some sort of viewing, recording, playback issue ATLEAST weekly, and there is no one "fix"......and that includes calling AT&T and having more technician visits than I can remember. Ever since Direct TV became "The Favorite", our UVerse has gone downhill. I'm so tired of restarting/rebooting the individual boxes and/or the tower that it just infuriates me to pay our huge bill every month....we've been UVerse customers since it first came to this area. (We live in a suburban neighborhood but have "too many trees" for Direct TV.) Cable is ridiculous, as it's gone at the first clap of thunder in a storm! So we are stuck with UVerse, which we actually used to think was amazing. Now? Not so much.
(Thanks for the help and for reading my whining!)
Anonymous

New Member

 • 

25.7K Messages

2 years ago

I would reset the AT&T Gateway.  That should fix it.  If not, reset the actual receiver.  One of those two.

 

New Member

 • 

4 Messages

Only unplugging the box as suggested by first reply worked.
momotwins

Teacher

 • 

16 Messages

2 years ago

Yes, that worked. Thanks for your help!!
momotwins

Teacher

 • 

16 Messages

2 years ago

It did indeed work to reset the DVR!! Thanks to you and the other member of the community for this suggestion which I really should have already thought of.

ACE - Expert

 • 

13.5K Messages

2 years ago

When in doubt, reboot!

FOR CURRENT INFORMATION FROM AT&T CONCERNING COVID-19, PLEASE FOLLOW THE LINK IN THE BRIGHT ORANGE BANNER AT THE TOP OF THIS PAGE.

Award for Community Excellence 2019 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

New Member

 • 

4 Messages

"Rebooting" (or holding ON/OFF button on box for 15 secs) didn't fix this....only unplugging from the wall did.

(edited)

AT&T TV – All Your Entertainment In One Spot.  Learn more…