Shop Now, Avoid Delays - Get Our Best Holiday Deals!
M

New Member

 • 

3 Messages

Fri, Jul 2, 2021 2:14 AM

Error when logging in for online TV streaming

I keep getting the attached error message whenever I try to stream a TV show online from a network's website (like CBS, A&E, ABC, etc.). I have ATT Uverse and when it asks me to log into my TV provider, I continuously get this error when I put in my correct log in. It happens on every browser I have (Safari, Chrome, Firefox). I've attempted clearing my cache with no luck. Any suggestions?

gr8sho

ACE - Professor

 • 

3.1K Messages

5 m ago

Welcome to att magic.  

You are an att U-verse TV subscriber, right?   

Please post back if this doesn’t resolve in a day or two.  

(edited)

ATTHelp

Community Support

 • 

176.5K Messages

5 m ago

Hi @MPE1230, Let's see if we can get you back to watching your favorite shows.

 

We recommend that you clear the cache and cookies and uninstall and reinstall the apps.

Also a few troubleshooting steps for your streaming concerns:

 

  1. Make sure you are using the correct member ID to sign in
  2. Restart the device.
  3. Delete cache. Varies on phone, browser or device operating system.
  4. Uninstall and reinstall the app
  5. Verify you have the latest software/ operating system on your phone or tablet 
  6. Turn off other apps that may be in use
  7. Make sure you have U-verse TV service and an appropriate package – if you do not have U-verse TV, you can see if it is available by signing into your account at att.com.
  8. Reset your password – This can help sync up your account.
  9. In some instances, restoring the phone has resolved app function. You may lose pictures and other data if this is performed. 

 

Let us know if this helps.

Thank you for contacting us on AT&T Community Forums!

 

Lafayette, AT&T Community Specialist

 

 

New Member

 • 

3 Messages

2 m ago

I've cleared the cache and tried other suggestions yet still have the same issue on multiple browsers.

gr8sho

ACE - Professor

 • 

3.1K Messages

2 m ago

@MPE1230 

Hello.  What device are you attempting this from?

New Member

 • 

3 Messages

2 m ago

@gr8sho 

A MacBook Pro. I've attempted on multiple browsers (Safari, Chrome, Firefox, and Opera).

gr8sho

ACE - Professor

 • 

3.1K Messages

2 m ago

@MPE1230 
I thought so since you mentioned Safari.   I can test for you on a Windows machine as I haven’t tried this lately, but even under the best of circumstances, that authentication mechanism has been flakey.  Usually it takes several repeated attempts to get one to go through and stick.   

(edited)

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.