Skip to main content
AT&T Community Forums
T

New Member

 • 

1 Message

Wed, Aug 19, 2020 5:42 PM

I cannot get my UVerse wifi box to hook up to my tv

When I plug in the UVERSE box in my 2nd tv it is not working. I am not sure what the issue is

Responses

Constructive

Employee

 • 

15.7K Messages

3 months ago

not enough information to render a guess whats it do whats it say onscreen is it a wireless box was it hardwired?

-------------------INCLUDED IN EACH POST FOR CLARIFICATION______
While AT&T employees do look at forum posts from time to time, we are here to represent the forum with our experiences as customers and do not represent AT&T in any official capacity with our responses and do so on our own time unpaid and off the clock. As employees we are not rewarded nor compensated to participate in these forums This forum is comprised of regular customers to communicate with other customers to offer advice and share experiences same as any other user Although there is a small team of customer care specialists that monitor the forums the sheer volume of posts are simply too many posts for these agents to respond to each one of them.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
browndk26

ACE - Professor

 • 

3.1K Messages

3 months ago

Try changing the inputs on the tv. 

Award for Community Excellence 2020 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Get started...

Ask a new question