mwhitema's profile

Contributor

 • 

3 Messages

Thu, Sep 18, 2014 10:48 PM

Wireless receivers restarting every 10-15 seconds

The DVR is working fine. Every time we turn on one of the wireless receivers they keep auto restarting about every 10-15 seconds. Swapped HDMI cables and still doing it. Then swapped boxes, now both wireless receiver boxes are restarting every 10-15 seconds.

Tried the Non-Destructive recovery mentioned for DVR on the wireless boxes 3 times but still restarting. Afraid to try the Non-Destructive recovery on the DVR because it's the only receiver working right now. Ideas?! Help?!
Darknessrise

Professor

 • 

2.4K Messages

8 y ago

Do it on the DVR. You'll lose your recordings. Most of the time it's a DVR problem causing this.

Contributor

 • 

3 Messages

8 y ago

You are a rock star! It worked! Thank you!

Contributor

 • 

3 Messages

8 y ago

Ok so unplugged DVR, rebooted receivers and live TV worked on receivers until plugged back in DVR. Both receivers immediately turned off and restarted....

What now.
Darknessrise

Professor

 • 

2.4K Messages

8 y ago

You need to do what I mentioned above "Do it on the DVR. You'll lose your recordings. Most of the time it's a DVR problem causing this." You need to do the Non-Destructive recovery DVR most likely.

Community Support

 • 

6.7K Messages

8 y ago

Hi @mwhitema ,

 

I am so sorry about the issues you are having with your U-verse TV service. Hopefully, the information that Darknessrise got everything going. If not, there may be an issue with the DVR and it needs to get replaced. I will send you a private message just in case you need help getting that done.

 

-David T

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.