Naughtymike99's profile

Contributor

 • 

1 Message

Sunday, June 24th, 2018 7:09 PM

Set top box does not match account settings

Hello I received a new ISB 7500 from ATT yesterday. Unfortunately I get an error message each time I restart the set top box.

 

[edited for privacy – please do not post personal information]

 

The Guid: e57e264f-464c-4b20-90b4-ed5085ebc895 .

 

The HPNA Mac is : 10:5f:49:91:fc:de

 

Thanks again for getting me going

Community Support

 • 

231.2K Messages

6 years ago

Hi @Naughtymike99,


Thank you for visiting our Community Forums! Not being able to set up your new modem can definitely be worrisome. I understand the importance of getting your internet up and running. It’s my pleasure to direct you through the proper steps to take. First, I’d like to let you know, if you received the modem sooner than expected, this may be the reason you're getting the error message. If this is not the case, we definitely want to make sure the configuration and WAP are set up correctly. To do so, I am going to be sending a private message to your Forums Inbox. It can be located to the upper right hand corner of this web page.


Thank you for your time, and I hope to speak with you soon


Jess, AT&T Community Specialist

Contributor

 • 

1 Message

6 years ago

I recently changed my plan and now I am getting the same message. Help??

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.