Available Now: Buy the new iPhone 14, iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max from AT&T!
imljb1's profile
imljb1
#1 Star!
The 5th element!
10th stratosphere!

Mentor

 • 

60 Messages

Fri, Jul 20, 2018 2:27 PM

SERIES NOT RECORDING - UVERSE PLEASE OWN UP

If you review this forum you will see that a number of us have been experiencing the same issue/problem all starting around July 1 - series recordings that we have had set up suddenly stop recording, don't show up as scheduled to record and when attempt is made to reschedule the series (cancel existing instruction and then set up again - any day, any time, first run only - the system sets it up for maybe two episodes and then doesn't continue.

 

I've seen (and done) all the reboot suggestions but since this seems to be a widespread issue it is unlikely that on their own our individual dvr's or gateways decided to pick up this quirk. While the suggestions to resolve may be the same this is almost certainly a result of some system change/issue on AT&T's end that affected some of the U-verse customers. Could you please just acknowledge what happened that might create this issue and what steps you - AT&T - are doing to resolve it? We can unplug and reboot til the cows come home but if you don't recognize that you seemingly caused an issue what confidence can we have in the solution?

 

Please let us know.

imljb1

Mentor

 • 

60 Messages

4 y مضت

Hmm, maybe but they sure sound the same to me (at least variations on the same theme). Anyone else know anything about the mysterious cloud dvr - thanks rrmccormick, for this insight. 

_xyzzy_

Expert

 • 

15K Messages

4 y مضت

@Mlopian who posted a "me too" earlier in this thread says he from Illinois in his profile too.  So it does look like it's shaping up to be regional.  It would be nice to have some more data points.

 

@skeeterintexas if this turns out to truly be a regional "back end" problem what's the procedure to report this?

imljb1

Mentor

 • 

60 Messages

4 y مضت

I haven't seen the cloud DVR relating to U-verse but have to Direct TV - 

_xyzzy_

Expert

 • 

15K Messages

4 y مضت

Huh?  Not sure why you posted that with respect to the problem here.

imljb1

Mentor

 • 

60 Messages

4 y مضت

see rrmccormack's post - #13 in this thread. Says a tech told him this was related to the cloud dvr roll-out.

_xyzzy_

Expert

 • 

15K Messages

4 y مضت

Whatever, has no bearing on uverse.

Teacher

 • 

17 Messages

4 y مضت

The guide is shared between U-verse and the new cloud DVR according to the tech.  Programming problems.

rich96db

Mentor

 • 

35 Messages

4 y مضت

I've previously posted about having this problem and I'm in the Cleveland area.  The one thing I've noticed is that when I had problems with series recording, my channel guide would never load for the full two weeks. It didn't matter if I looked at the guide through the Uverse receiver or through the Uverse app, I could only see 7 to 10 days forward.  Over the past week, I've now been able to see a full 2 weeks forward.

 

The very "helpful" AT&T technican in India had a new DVR sent to my house.  I installed it today, deleted the old series recordings and reset them.  My fingers are crossed that it will work going forward. I should know in a day or two.  I'll post again then.

Teacher

 • 

17 Messages

4 y مضت

I also got a new DVR and reset all my recordings. Still does not work.

bigboss721

Mentor

 • 

31 Messages

4 y مضت

I am also in the Cleveland area! Same problem starting in July.

bigboss721

Mentor

 • 

31 Messages

4 y مضت

I had a tech support lady send a new dvr to my house also.  I installed it.  It does not fix the problem.  Plus the new dvr has less storage space. 

bigboss721

Mentor

 • 

31 Messages

4 y مضت

I am also in the Cleveland Ohio area too! Beyond fed up with this.  I pay too much money to have to manually record everything. especially with youtube tv being available.  I was considering switching before, but heavily leaning towards it if they can't resolve this issue soon.

imljb1

Mentor

 • 

60 Messages

4 y مضت

So ... is anyone out there that knows how we can get AT&T to look into/address this issue? It would certainly seem that the "regional back office" idea has legs. Why isn't there an AT&T support person monitoring these posts? Any ideas how we can escalate this? 

bigboss721

Mentor

 • 

31 Messages

4 y مضت

I did a chat with att tech support. They are sending a tech Monday because she said “she detected a sync issue on our line” not sure if that will help or not. Seems like it’s odd that everyone here is having the same problem.
imljb1

Mentor

 • 

60 Messages

4 y مضت

Wow ... please let us know what transpires. Beyond odd that we're all having this problem and all seem to be in the same general area. Be interesting to know how they describe the "sync issue" when they are on site. I guess we stay tuned .... sure wish we'd hear something from AT&T here on the forum.

Need help?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.