Available Now: Buy the new iPhone 14, iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max from AT&T!
FrankTM's profile
FrankTM
#1 Star!
Helpful 1
The 5th element!

Tutor

 • 

8 Messages

Wed, May 31, 2017 1:23 AM

Problem with S-10 Remote

I use an S-10 remote to simultaneously power a TV, AT&T U-verse DVR and a Pioneer receiver, to which are connected five speakers. The remote performed reliably until a power failure a while ago. Since that time, the S-10 remote will not consistently turn on the sound on the receiver, even though the receiver lights up as though it should operate (it turns everything else on.) If I turn everything off and power up the remote again, the sound will usually go on. Sometimes, however, I have to manually turn the receiver off and on to get the sound to work. I cannot tell whether the problem is with the receiver of the remote. Can anyone suggest a way to troubleshoot? Would re-programming the remote be on any value?

_xyzzy_

Expert

 • 

15K Messages

5 y مضت

Did you try pulling plug on receiver for about 15 secs. and plugging it back in?

curiouscat

Professor

 • 

1.9K Messages

5 y مضت

If you can still turn the TV off and on, adjust the volume and change channels on the S-10 remote, then there's no need to reprogram the remote.

Reboot the receiver. If it still does it, call 800-288-2020 and have the box replaced.

FrankTM

Tutor

 • 

8 Messages

5 y مضت

Tried it, but it did not correct the problem. But thanks for suggesting a solution.

FrankTM

Tutor

 • 

8 Messages

5 y مضت

But is the box likely the problem? I honestly thought about replacing the receiver, thinking that was the issue. I can try replacing the box if ATT will let me.

Need help?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.