Skip to main content
AT&T Community Forums
Announcements
Don’t miss your chance to add AT&T Protect Advantage. Peace of mind, starting at $15 per month. Open enrollment ends 8/31. See all protection plans.

Contributor

 • 

2 Messages

Thu, Aug 8, 2019 6:51 PM

Red X with an 8

Keep getting this error.  I've been through the troubleshooting, doesn't fix it.  I have to restart the unit about 4 times before I get TV, and then it's choppy and menus are slow.   

Responses

Accepted Solution

Official Solution

Brand User
ATTHelp

Community Support

 • 

127.7K Messages

a year ago

Hi @kpsg2005,

 

We are happy to help! 

If you are having issues with:

  • Receiver resets
  • Loss of recordings
  • Pixilation
  • Freezing
  • Or any of these error messages above, check out our steps below to resolve your U-verse TV service:

Try the following in the specified order (this is a full reboot of everything):

 

  1. Unplug the gateway, DVR, WAP, all wireless receivers.
  2. After at least 15 secs. plug the gateway back in an let if fully reboot.
  3. Plug the DVR back in. Hopefully it should boot up ok.
  4. If the DVR is now working plug the WAP back in.
  5. Finally plug the wireless receivers back in.

This website will offer more troubleshooting steps!

If you have any additional concerns, please feel free to reach out to us. Thank you for contacting us on AT&T Community Forums!

 

Lafayette, AT&T Community Specialist

 

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Get started...

Ask a new question