Announcements
Don’t miss your chance to add AT&T Protect Advantage. Peace of mind, starting at $15 per month. Open enrollment ends 3/31. See all protection plans.
bcarruth62

Contributor

 • 

2 Messages

Tue, Dec 17, 2013 6:04 PM

U-verse mobile app problems

Since I updated the U-verse mobile app on both my iPhone and iPad the Live TV section does not work keeps saying "U-verse mobile service it temproarily unavailable. Please try again later. (Error # 996-8138-5802baaea708)

Is there any fix for this or is this update garbage?

Thanks

Bob

Responses

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

Hi, as of the past couple of weeks, we cannot get a full signal in the room next to our modem. Now tonight, our Roku won't stream due to the signal  we are less than 10 feet away from the modem. our phone, tablet and Roku do not work in any other part of our home now. Has there been something done recently that we cannot get signals in our home? Thank you.

Contributor

 • 

1 Message

4 years ago

On both my Iphone and Ipad (latest IOS on both) the app gives me a Login Error "The U-Verse mobile service is temporarily unavaibable. Please try again later".

Contributor

 • 

2 Messages

3 years ago

The app will not respond to receiver choice rendering it unusable, is ridiculous for you to expect to erase the app, that will erase the already to difficult to compile list of favorites

Contributor

 • 

1 Message

3 years ago

I've deleted and reinstalled the mobile Uverse app and still I am unable to use it. I get a message that says "Login Error: The U-verse mobile service is temporarily unavailable. Please try again later." I've gotten this message since August and I wonder if there really is ever going to be a time when it is available??? I cannot program my DVR from my computer anymore as it tells me that I need to upgrade my U-Verse service so I am trying to use the mobile app instead! But nothing works! 

Employee

 • 

1 Message

3 years ago

I figured out what the problem with this is on an Android system.  In the Back up and Reset option inn the Settings. The field for Automatic Restore needs to be UNCHECKED. This will force the application to reauthenticate with the service provider to ensure that there is not an error in the username/password configuration.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Tutor

 • 

4 Messages

3 years ago

App not working. Tried all suggested fixes. Logon failed

The U-verse mobile service is temporarily unavailable. Please try again later!

Contributor

 • 

2 Messages

3 years ago

I uninstalled and reinstalled the u-verse app for iPads, it still will not allow me access. It keeps coming up with the "temporarily out of service (902)  try logging in at a later date"  I have retried signing in. To no avail. I cannot use my service ..... I AM FRUSTRATED !!!!!

reebrowneyes

uvappsux

Mentor

 • 

85 Messages

3 years ago

yep - the uvappsux 

 

and so so does the so called support 

 

I've been thru what you are going thru - when I turned to chat for support, all that they had to offer was to uninstall and reinstall the suxy uvapp - which didn't fix the issue - I just had to live without the service until it decided to start working again on its own

 

 

-uvappsux 

Contributor

 • 

3 Messages

3 years ago

Has anyone found a solution. I have been having the same issue (on both ipad and andriod) I have unistalled, reinstalled and everthing else. I have never been able to get in uverse with a mobile device. The guy at the att store wasn't able to help either.

Contributor

 • 

1 Message

2 years ago

I keep receiving the error code 998 for my U-Verse streaming app. I’m unable to access anything but the recorded shows. Any ideas why?

New Member

 • 

2 Messages

Yesterday at 10:07 PM

I have an iPad Pro using the latest version of the AT&T Uverse App. Constantly, you lose the audio. Nearly every time, there is a moment where it appears it is buffering and when it catches up, there is no sound. If you exit the channel, and return the sound returns. This can happen several times. It also happens on Cellular and WiFi connections.

New Member

 • 

2 Messages

Yesterday at 10:09 PM

I have an iPad Pro using he latest version of the UVerse App and iOS. Many times it will buffer and when it returns the sound will not play. To resolve, I have to change channel, then return to the channel and the sound returns. This happens on both Cellular and Wifi and always preceded by a very short buffering action of some sort.