Military Appreciation: Exclusive savings for military, veterans, and their families!
Get the myAT&T app
K

New Member

 • 

1 Message

Wed, Mar 18, 2020 10:29 PM

I've rebooted my router & unplugged box but U-verse still will not come on

My U-verse will not come on rebooted router and unplug box

Accepted Solution

Official Solution

davemize

ACE - Professor

 • 

3.6K Messages

Il y a 2 y

Try unplugging both the gateway and the DVR. Then, reconnect the gateway and allow it to fully restart (can take several minutes). Then plug in the DVR and let it fully restart. If TV service doesn't come back, contact 800.288.2020 and allow support to run line and equipment diagnostics. A tech can be dispatched if necessary.

New Member

 • 

1 Message

@davemize I was having the same issue. AT&T techs came out and checked my line and put in a new modem because mine was old. They gave me an Arris NVG589. I am back up and running, but during daytime and evening hours, I have been getting huge latency spikes and disconnections, but I have been able to reconnect after a short time. I believe it is due to the fact most people are home because of Covid-19. and not at work and so its creating massive amounts of traffic on the Uverse network. My connection issues started occurring only a week and a half ago.

If you have an older modem, you may find the latest one AT&T uses might help at least with reconnecting after a disconnection.

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.