Check out AT&T's Valentine's Day Gift Guide for ideas & deals on the new Samsung Galaxy S23!
Get the myAT&T app
JarrodC's profile

New Member

 • 

3 Messages

Friday, October 28th, 2022 10:13 PM

Caller ID on TV

A few days ago we moved. When we moved, we took uverse home phone with us. We had to change our phone number. Everything works, except we lost our Caller ID on TV. The AT&T tech that came to our home tried to contact tech support and they said they were having website issues. We waited to see if maybe the "website issues" were the problem, but the problem persists.

When I log in and click on manage phone options, there is an error message on the page that says "System Alert. This user does not have access to voice services." When I click on Caller ID on TV, or any other option, it just reloads the page and displays the same error. I tried disabling my ad blocking software too. Made no difference.

I tried chatting with tech support, they said they adjust something, told me to log out and clear my cache and log back in again. This did nothing. So I'm trying posting here. Anyone know how to fix this?

ACE - Expert

 • 

24.2K Messages

3 months ago

Just to be clear, you transferred your UVerseTV service too?

New Member

 • 

3 Messages

3 months ago

Yes. We moved TV too. I took a picture of the error I keep getting...

I don't know if it matters but I do NOT have voicemail enabled on my home phone. I have an answering machine. I never had voicemail before but I always had caller ID on TV. I don't think my call blocking is working either because I get about 5-6 spam calls every day now.

Also... odd that in the upper left of this picture it says "unknown". Should my name or account number be showing there?

(edited)

ACE - Expert

 • 

24.2K Messages

3 months ago

Try rebooting your system. 

Unplug the router and all TV equipment. 

Plug router in and wait for all lights to come on. 

Reboot the DVR next.  Wait for it to become functional. 

Then reboot each STB individually. 

See if that activates the On Screen CID.

New Member

 • 

3 Messages

3 months ago

okay I actually found the issue in this old post:

https://forums.att.com/conversations/att-phone-features/unable-to-access-uverse-voice-features/5defdeacbad5f2f606d943b8

. Apparently when I moved the "terms of service" and e911 consent were not "accepted". I used the link in the old post, accepted them, and now I can access the system.

Note to AT&T: You should check when someone tries to access their phone features and if they have not accepted the terms, redirect them to a page where they can do so.

llee040

Mentor

 • 

108 Messages

2 months ago

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.