Have you received a suspicious text message? Learn more

Official

Accepted

Unanswered

Advanced Filters

Search Results (65)

Relevance
NVG589 and considering aftermarket router

I was told this morning by a Uverse tech that it might behoove me to purchase an aftermarket router because the NVG589 just doesn't seem to be able to get me the speed (I pay for 45mbps). According to him, all my lines look clear. He even switched out the router NVG589 to another one (same router) a

Questions

 • AT&T Internet Features

1.2K

3

0

0

issues with voice services since moving to AT&T (Teamspeak 3, Curse Voice etc.)

Can anyone help troubleshoot this? I am using ip forwarding to give my beefy router the public IP address and it was from my previous location so all port forwarding is correct, I also forwarded everything in the new AT&T router. It is an arris one for gigabit internet. Connecting to a VPN solves th

Questions

 • AT&T Internet Features

145

1

0

0

Blinking broadband and telephone light.

I have no service and my box is blinking red on the broadband and telephone. I reset it and powered it off then back on but nothing is working. Help!

Questions

 • AT&T Internet Features

62

1

0

0

I need a common sense way to actually get into my AT&T email, my password no longer works.

Around 7 months ago my Yahoo/Att mail account password inexplicably seemed to change. I can still access the account through my iPhone mail app as it has stayed logged in. But I need to be able to access the email on my computer for multiple reasons including continuity. I have tried to reset my pas

Questions

 • AT&T Internet Security

64

0

0

0

LIVE Player Plug-in won't install on Mac OS X 10.7.5, Safari 5.1.7

Hi!  I'm at this page: http://uverse.com/uv/configure-live-player-plugin I'm on Mac OS X 10.7.5 using Safari 5.1.7.   the Java box is green with a checkmark "Java Installed" I click the "Install LIVE Player Plug-in" and nothing happens - no download, no dialog box, nothing. how do we get this to wor

Questions

 • Watching U-verse TV

1.4K

7

0

0

Amazon Echo won’t stay connected to Wi-Fi

New echo keeps dropping off the WiFi over and over again but the other two stays connected just fine. Is there any way to solve wi-fi problem of echo?

Questions

 • AT&T Internet Features

2.4K

0

0

0

New TV, Who dis?

I just purchased a new television and I cannot get cable on this TV. The TV is mounted on the wall, the cable box is on, the router and modem are connected. I can access internet from my phone when mobile data is off. The TV is connected to wifi, I've verified by watching YouTube. How to I resolve t

Questions

 • U-verse TV Equipment

241

1

0

0

Receiver goes bad you lose all of your recordings fyi

Just fyi one of my receivers went bad so I lost all of my recordings and you can't get them back. Do everything you can to save your receiver if you can. I like live chat much better I think. My own two cents next, possible solutions go online and find your episodes/ series, search on demand and hop

Questions

 • U-verse TV Equipment

398

1

0

0

Been away awhile: Has AT&T addressed any problems regarding their fiber equipment and service?

Is NTP service still blocked? Are there still issues with port forwarding? Is gig speed fiber still slow for most people? Does the Pace 5268AC still not hold firewall rules consistently? Can you turn off Wi-Fi completely on the Pace unit yet and not have it restart and broadcast an SSID just because

Questions

 • AT&T Fiber Equipment

364

1

0

0

My phone isn't sending texts to one person.

I have a gophone, and it suddenly decided to not send texts to just one person in particular.  I even went out and got another gophone to see if that fixed it, but that didn't work.  My texts all show as sent, but she isn't receiving them.  I can receive them from her just fine. I tried to find an e

Questions

 • Other Phones & Devices

8K

1

0

0

Internet drops when downloading games

Hi Everyone, Whenever i try to download a game onto my pc, the download speed will rise to up to 35-40 mbps, then steadily decline from there until my speeds reach 0 mbps, at which point my computer says i am connected to the network but there is no service (I am currently running windows 10 64-bit)

Questions

 • Network Coverage

232

0

0

0

Intermittent High Pings - 60% of the time it works every time

Physical Setup:ARRIS BGW210-70018Mb Bonded ADSL2+Loop Length 6100' (Per AT&T Tech)   Problem: Intermittent (4-5 times per day)Pings go from 35ms to over 4,000msSpeeds go from 18Mb to 1Mb or lessSteps to resolve (not in order):Adding AirTies to offload WIFI trafficReplacing Residential Gatew

Questions

 • AT&T Internet Equipment

198

1

0

0

Devices drop offline repeatedly

We have had a Digital Life system for approximately two years. During that time, we have had cameras, temperature/moisture detectors, and smoke detectors drop offline, some restored with the app, some deleted then unable to be detected or restored by the app (the app 'fix' often fails mid-stream, ma

Questions

 • Device Troubleshooting

403

1

0

0

Re: My tv has a red X on the screen

HI< Gear icon goes about half way across screen then just the gear. About 1 or 2 minutes later, Red X reappears.  Tried all troubleshooting steps listed in this discussion, Thanks

Questions

 • U-verse TV Equipment

939

1

0

0

Intermittent NVG510 Connection Issues

Good evening all,   I have had Uverse Internet (signed up for the 6mbp plan) and have had it since June 2014. Since I've owned it, I've experienced frequent disconnect issues and sort have just been lazy and dealing with it daily. I figured that I would just ride it out since I thought I woul

Questions

 • AT&T Internet Features

1.6K

5

0

0

Trouble with Uverse app for Android

My husband and I recently had Uverse TV and Internet installed at our house. We both installed the Uverse app on our Android phones (I have the Samsung Galaxy S3, he has an LG Optimus G). We were both able to install and sign in to the app, and we are able to see scheduled recordings and control the

Questions

 • Watching U-verse TV

754

1

0

0

Possible sim issues?

Com.android.phone has stopped, how do I fix this? It pops up every 20 seconds...

Questions

 • Android

74

1

0

0

Can't receive email on att.net account

My att.net email account was recently hacked.  I changed the password and security quesitons, and can log in again but I can't recieve emails since the time of the hack.  I can send to other accounts just fine but sending a test message to myself from the account doesn't work and neither does emaili

Questions

 • AT&T Internet Security

4.9K

2

0

0

iPhone 7 data does not work

Hello, I live in Baltimore but am currently in Kansas City. I have been here for a few days and my data has worked fine. However, around 7 am this morning my data all of a sudden stopped working. I googled the issue and have gone through multiple troubleshooting tutorials and have used the ATT Troub

Questions

 • Apple

726

2

0

0

3 dots on screen after power-cycle

I have a VIP 1225. Was getting a red X with 8; tech changed out the gateway. Everything initially worked while he was still here. Later that evening, red X with 10 came up. The online sugggestion was to check all connections then power cycle - did that & was able to watch TV. Today, got red X with 1

Questions

 • Watching U-verse TV

3.3K

2

0

0

Not finding what you're looking for?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.