Let AT&T help you elebrate your dad with Father's Day Gifts that connect us.
Troubleshoot your device issues
jjjrrr's profile

Contributor

 • 

2 Messages

Monday, December 18th, 2017 1:38 AM

Closed

centurylink email settings on an alcatel4060A

can any one tell me the correct outgoing server setting for CenturyLink email on  an Alcatel 4969a.

the incoming works and I receive emails but can't reply or compose.  

Contributor

 • 

2 Messages

6 years ago

I figured it out myself.  I had the wrong email app.  went to the play store searched "email" and went down the long list.  there is a purple envelope mail symbol -email app for android, Craigpark limited- initially it didn't send email, the same problem I had going in.  I left it installed to go to an appointment and when I came out I saw that my test email to myself had come through.  so far so good since then.

Community Support

 • 

232.7K Messages

6 years ago

Hi @jjrr,


I completely understand how important it is to have your outgoing server setting corrected. I am more than happy to assist with this!


I am sorry you are having trouble with your email server settings. I see you may have already resolved this issue in which case do you still need assistance? Here is a list of att server settings. Please let me know if you still need assistance.


Have a great rest of your day!


Geovanni, AT&T Community Specialist

ACE - Expert

 • 

27.9K Messages

4 years ago

Dated thread attracting spam.  Closed.

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.