Check for service outages
xXxJoEkRxXx's profile

New Member

 • 

12 Messages

Monday, May 1st, 2023 3:39 PM

At&t blames the phone

All I EVER get is, try resetting your network settings or turn off your phone and turn it back on again.

It's NEVER the servers according to at&t, ever. I have a $1300 phone that can't even load emails sometimes, same place my 3 year old phone worked just fine. Trouble shot this issue for about 2 months now, no solution on my own or with at&t. 5G+ pulls MAYBE 5mbps if I am lucky. Data works at 2% MAYBE 5% of the time I'm trying to use it... but my phone bill is still 100% cost. 

In the country I'm told oh your not in good service area (worked fine on my old phone) in the city I'm told ohbwell the towers are overloaded... so why am I being charged for premium service with sup par service actually given to me?!? This is RIDICULOUS and at&t is NO HELP.  Heck my speed is SO SLOW that a speed test only recognized that I was ON at&t servers 2 out of 10 times, the rest just says slow data can't connect. 

PATHETIC 

Community Support

 • 

229.9K Messages

10 months ago

This is not the experience we want you to have xXxJoEkRxXx.

 

We want to make sure that you're getting the best speeds possible. Please meet us in a Direct Message so that we can take a closer look into this. Our message to you can be found in the upper right corner of the Forums page. 

 

We look forward to assisting you.

 

Marilyn, AT&T Community Specialist

ACE - Sage

 • 

116.1K Messages

10 months ago

So let's see if I get this straight. You're using the same service provider, you're in the same area, the towers would be the same, so the only thing that's different is your old phone worked and your new one doesn't.

Sure sounds like a phone problem to me too. If your phone is under warranty have it replaced.

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.