yonderboifk's profile

Contributor

 • 

2 Messages

Sat, Nov 4, 2017 8:11 AM

Error GA309 and GA701

i want to add money to my account but i cant do it without activate sim card.
i'm trying to activate my new AT&T Prepaid SIM-card. But i cant do it several hour
i tried in chrome and IE. i cleaned cookies. i rebooted system. nothing work

there are two errors while activating:

"GA701 : Oops, we hit a snag while activating your device. Come back later and try again."

or

"GA309 : Oops, we hit a snag. Come back later and try again."
what should i do?

Contributor

 • 

2 Messages

4 y ago

and... none can help?
hey, support, where are you?

ATTHelp

Community Support

 • 

180.3K Messages

4 y ago

Hello @yonderboifk


We are glad to have you bring this to our attention! I can certainly understand your desire to add money on to your prepaid account and would be more than happy to assist you today!


I’m sorry to hear you are having some complications adding funds online. I would like to invite you to message us with your full name and account information @ATTCares. We can work with you to better provide payment options.


I look forward to your response. Have a wonderful day!


James, AT&T Community Specialist

Contributor

 • 

3 Messages

4 y ago

I'm trying to activate a NEW prepaid sim card on a NEW PHONE. I do not have an account yet! Getting the same error.

Contributor

 • 

2 Messages

4 y ago

Hi James, 

 

I have the same issue - I've commented on the board. Will you be able to assist me too?

 

Contributor

 • 

3 Messages

4 y ago

A resounding ME TOO...  trying to setup a new account for a wireless access point.   Not the best first impression folks.   Whats up?

Contributor

 • 

3 Messages

4 y ago

Tried in Edge and Chrome on Windows and on Android phone... all give the same GA701 error.      

Contributor

 • 

1 Message

4 y ago

I'm having the same problem too (can't activate my prepaid sim) and will need to use the card in 2 days.

Please help

Contributor

 • 

2 Messages

3 y ago

I got a used iPhone 6 Plus 2 days ago. Trying to get it set up. Says no service. Told to get a new SIM card. Still not working. When I go to make sure it was activated it has a ga309 code.

Need help?
Fix, replace or check device delivery
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.