Announcements

For the latest on our response to Coronavirus (COVID-19), click here.

Contributor

 • 

2 Messages

Sat, Sep 15, 2018 7:37 PM

Upgraded to Hr44 now I can’t add clients...

I just changed out my hr34 to an hr44. An update came though. I have three clients which I can not add. On those TVs it says wireless connection with video bridge is lost. I’ve reset everything more than once. Did not have a problem before this switch, and I’m trying to avoid a tech visit. Please help, thanks.

Responses

Accepted Solution

Official Solution

Brand User
ATTHelp

Administrator

 • 

112.6K Messages

2 years ago

Hey @Hedwig,

 

We want you to get the most out of your Whole Home DVR, so let us help!

 

Looks like another user had the same issue and was able to resolve it. Soar on over to this post to troubleshoot the Loss of video bridge connection to wireless mini's.

 

Let us know if this helped!

 

Rury, AT&T Community Specialist

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Contributor

 • 

2 Messages

2 years ago

I was able to find this solution last night. Thank you. My problem was solved.
Brand User
ATTHelp

Administrator

 • 

112.6K Messages

2 years ago

Hi @Hedwig

 

We're glad you got everything figured out! If you need help with anything else, we're always here!

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
AT&T TV – All Your Entertainment In One Spot.  Learn more…