Skip to main content
AT&T Community Forums
Announcements
Get to the head of the class with our Back to School deals!
A

New Member

 • 

2 Messages

Thu, May 28, 2020 3:10 PM

Mobile hotspot

My hotspot recently started disconnecting devices during incoming and outgoing calls...why?

Responses

Constructive

Employee

 • 

11.7K Messages

a month ago

have you rebooted your phone? mine starts slowing down and doing weird things if i dont reboot it at least once a week,

-------------------INCLUDED IN EACH POST FOR CLARIFICATION______
While AT&T employees do look at forum posts from time to time, we are here to represent the forum with our experiences as customers and do not represent AT&T in any official capacity with our responses and do so on our own time unpaid and off the clock. As employees we are not rewarded nor compensated to participate in these forums This forum is comprised of regular customers to communicate with other customers to offer advice and share experiences same as any other user Although there is a small team of customer care specialists that monitor the forums the sheer volume of posts are simply too many posts for these agents to respond to each one of them.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

New Member

 • 

2 Messages

I have. My hotspot stays on but devices connected lose internet everytime I get or make a call...i am not using a go phone and have an actual plan so would like to know why this is happening.

Get started...

Ask a new question