Skip to main content
AT&T Community Forums
L

New Member

 • 

1 Message

Sun, Sep 20, 2020 2:32 AM

Hotspot

I recently upgraded my plan to add a hotspot because we were badly affected by Hurricane Laura and have not had access to WiFi for about 3 weeks. From the time that I upgraded to now, the hotspot only connected to any other device for about an hour. It will not longer register on any device. I’ve done EVERYTHING that I can’t think of: Turned my phone off and on, upgraded my device, reset my network settings, changed my plan back and forth, and tried talking to ATT support, but no one and nothing is fixing the issue. Please help if you can, so I can get this thing sorted out.  

Responses

Brand User
ATTHelp

Community Support

 • 

137.3K Messages

a month ago

Hi @LKDowden,

 

Thank you for reaching out. We understand how frustrating this must be for you and would like take a closer look.

 

In order to best assist, we'd want know:

  • do you have any difficulty using cellular data
  • are you also having any difficulty with phone calls and text messages
  • what is your zip code
  • what specific AT&T plan are you currently on
  • what device are you currently using

With more information, we will be able to assist further.

 

Doyin, AT&T Community Specialist.

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

Get started...

Ask a new question