Skip to main content
AT&T Community Forums
A

New Member

 • 

2 Messages

Wed, Apr 14, 2021 4:40 PM

Why does my landline say, "the device you are using is not registered to place calls on the network?"

I  have AT&T for my internet connect and my landline goes through the internet.  Far too often, my calls are interrupted and I have to call the person back because we can't hear each other.  Also, I am now unable to place calls due to a message that says, "the device you are using is not registered to place calls on the network?"

Responses

Accepted Solution

Official Solution

spoom2

ACE - Master

 • 

10.8K Messages

1 m ago

Sounds like you have no phone service assigned to the modem phone port.  You might try resetting the modem, if that doesn't help turn in a trouble report. 

This is a user to user help forum. It is not an AT&T support site. I am not an AT&T employee, read the ACE's disclaimer at the bottom of this post

Award for Community Excellence 2020 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

New Member

 • 

2 Messages

1 m ago

Hi Spoom2!

I could not get back into my Community Forum right away so apologies for the delay in thanking you for your answer.  I will follow up accordingly.  You are greatly valued.  Thank you again.

Anne (Edited as per Community Guidelines)

(edited)

Get started...

Ask a new question