Check out AT&T's Valentine's Day Gift Guide for ideas & deals on the new Samsung Galaxy S23!
Need to update email settings?
wei64's profile

New Member

 • 

4 Messages

Tuesday, September 13th, 2022 4:55 AM

Not found on accelerator

Can't log into my *@att.net mail on the Yahoo site.  Keep getting sent to the "Not Found on Accelerator" error page.

Done all the suggested fixes:

Re-set the pass word

Cleared the cookies and cache

Tired other browsers

Tired other devices

Tired on different wireless account

Tried on my phone on the 5g network

Re booted the computer

New Member

 • 

4 Messages

5 months ago

After several days of several AT&T folks suggesting the same ineffective solutions. I found one helpful person from the DSL technical support team. She was able to identify that my U-Verse account had that account suspended. She was able to get someone from that team to resolve the account suspension and my email works again.

ATTHelp

Community Support

 • 

207.9K Messages

5 months ago

We're happy that your email is working again, wei64.

 

If you need help in the future, feel free to reach back out. Thanks for visiting the AT&T Community Forums.

 

Aminah, AT&T Community Specialist

New Member

 • 

1 Message

2 months ago

Hello @wei64 , do you have a contact link for that DSL support? I'm experiencing the same exact problem. We shut down our DSL service and did not migrate the email service beforehand.

Thank you.

New Member

 • 

4 Messages

2 months ago

@cobiaman7 I believe I used 1-800-288-2020 and specifically asked for the DSL technical support team. It has been a long time and I tried a good various of phone numbers.

Good luck.

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.