Announcements

For the latest on our response to Coronavirus (COVID-19), click here.

Contributor

 • 

1 Message

Tue, Jun 2, 2015 11:08 PM

Unstable Internet speed.

I recently switched from ATT DSL to Uverse. I never should have!.. I had great service now same computer no additional apps or programs and what took seconds now takes minutes to hours. One minute ai have good connection and 5 min later horrible. It seems to be ok for 10 minutes after I reset the modem then back to useless. I have the highest speed available for purchase and I would rather be on dial-up.. I have called customer service over 10 Times on this issue and have gotten nowhere. I have filed a formal complaint and still nothing. What can I do ????

Responses

Accepted Solution

Official Solution

Community Support

 • 

6.7K Messages

5 years ago

Hi @Perryindiana,

 

I am sorry about the issues you are having with your internet browsing, but I will be glad to help. One thing worth trying is disabling the IPv6. Here is a great post that goes over it.

 

Hope this helps.

 

-David T

 

AT&T Customer Care

Need help with an account specific question?  Post a new question here on the forums by clicking the "Ask a Question" button.
For additional support, please visit us at our AT&T services hub.
Follow us on: Twitter @ATTHelp

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
AT&T TV – All Your Entertainment In One Spot.  Learn more…