Check out AT&T's Valentine's Day Gift Guide for ideas & deals on the new Samsung Galaxy S23!
Need help with your equipment?
Bill_Parish's profile

New Member

 • 

1 Message

Saturday, September 17th, 2022 5:15 PM

Port Forwarding not working

I have read every guide and it just does not work but when I use the custom service I setup for port 8080 it works every time no problems but when I do anything else it does not work.
ATTHelp

Community Support

 • 

207.9K Messages

5 months ago

We can help you set up Port Forwarding, Bill_Parish!

 

To get started, please give us a bit more information:

  • What happens when you follow the Port Forwarding setup process with our online guide?
  • Have you double-checked the IP address and the port number of the server?
  • Have you checked to see if you can access the server on your local network? If not, you'll want to check the settings of the server.
  • Have you made sure that the firewall on your computer or gateway isn't blocking access? You can try disabling the firewall and trying again.

Sometimes just rebooting the gateway helps to refresh and reset the connection. Just unplug it for about 15 seconds, then plug it back in. You can also try a factory reset, but keep in mind that any custom settings (Wi-Fi passwords, Wi-Fi names, SSID, etc.) will be lost.

 

We'll be awaiting your response!

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.