Military Appreciation: Exclusive savings for military, veterans, and their families!
Need help with your equipment?
A

New Member

 • 

9 Messages

Wed, Sep 29, 2021 1:02 AM

Port Forwarding does not work

ive spent a few days now trying to get port forwarding to work, however despite my best efforts it seems the port will not open. ive created a rule in my firewall, ive made a pass rule in packet filtering, and ive followed port forwarding directions from att. I have a Arris BGW210-700 router, im using this checker https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ and have also tried in the game im trying to port for itself, arma 3, but my friends cannot join.

ATTHelp

Community Support

 • 

189.5K Messages

8分前

We are here to help you with setting up your Port Forwarding, @.

 

What port are you trying to open?

 

Here is more information on what ports we block. We block certain ports because they are a security risk for you and can cause your network to be hacked.

 

We suggest that you factory reset your gateway, which will refresh everything and return your gateway to the default settings. After this, you can set up the Port Forwarding again, and your game should work.

 

Let us know if this helps.

 

Marc, AT&T Community Specialist

New Member

 • 

9 Messages

8分前

I am trying to open ports 2302-2306 as those are the arma 3 ports, im not able to reset my gateway as there are other people using the network and i do not want to disturb them

ATTHelp

Community Support

 • 

189.5K Messages

8分前

Hi, @atyroll.

 

What type of gateway do you have?

 

Do you have any third party gateways?

 

What error are you getting when you are trying to set up Port Forwarding?

 

This information will help us determine how to proceed further, and you may also want to do research to make sure you are opening the right ports for the game.

 

Let us know more information, we are here to help.

 

Marc, AT&T Community Specialist

New Member

 • 

9 Messages

8分前

Arris BGW210-700 

New Member

 • 

9 Messages

8分前

im not getting a error, its just not showing as opening

ATTHelp

Community Support

 • 

189.5K Messages

8分前

Hi, @atyroll.

 

Thank you for that information.

 

In order for you to get the best help with this, we recommend that you contact the games support team for more help with opening those ports.

 

If you have any other questions or concerns, feel free to reach back out.

 

Thank you for choosing AT&T.

 

Marc, AT&T Community Specialist

New Member

 • 

9 Messages

8分前

i think its something related to the fact that it says "Nat gaming server" off on the firewall page

ATTHelp

Community Support

 • 

189.5K Messages

8分前

@atyroll.

 

We understand how important it is for your game to be working. As we said before, the best solution would be to reset your gateway and set up the Port Forwarding again. This should clear any error you are receiving.

 

If you need any more help with this, we suggest that you contact the games support team to make sure that you are opening the right ports.

 

Let us know if you have any more questions or concerns.

 

Marc, AT&T Community Specialist

 

 

New Member

 • 

1 Message

4分前

well if he is talking about Arma im having the same issue as it requires upnp/igd to be enabled and form routers controls we don't have that 

New Member

 • 

9 Messages

4分前

i figured it out, activate default gaming server in allocation mode dropdown in ip passthrough, select ur pc and it worked for minecraft and arma , but some other ports it refuses to..

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.