Uniquely for you. Preorder the new Google Pixel 6.
ch123456's profile

Voyager

 • 

1 Message

Sat, Jun 16, 2018 5:26 PM

WiFi connection now blocking devices’ access to certain apps

A few days ago I started having an issue with my WiFi connection on all devices that have always worked correctly when connected. The devices  (iPhone, iPads and Samsung Galaxy S9) started acting as if the internet connection was lost. This only happens based on what I’m trying to access. The browser and YouTube work without issue but pretty much all the other apps will not work. I’ve been on the ohone with tech support and chatted with support earlier without any answers. I did find on my own that when diabeling the firewall in my router settings specifically on my iPad that I have zero issues with connection to apps. I know there has been a recent software update associated with my router and I’m wondering if this is the root of my problem. Has anyone else experienced this issue? I would love some help on this. The repeated reboots / resets of my router and devices’ is not the answer, that much I can guarantee. 

ATTHelp

Community Support

 • 

172.4K Messages

3 y ago

Greetings @ch123456,


I will need more information in order to better assist you.  I will be sending you a private message to your Forum’s Inbox so we may communicate in a secure setting.  Please reply to the private message once you receive it.


Appreciate you reaching out to the Community Forums!


Aaron, AT&T Community Specialist

Contributor

 • 

2 Messages

2 y ago

I have been having the same issue on my S9, specifically with my Funimation Now app (anime streaming app).

Contributor

 • 

2 Messages

2 y ago

I'm having the same issue when using my Funimation Now app (anime streaming app). It won't play videos, if it even loads the site. As soon as I turn off my wifi and go on my mobile network, the app works fine.

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.