Skip to main content
AT&T Community Forums
gmctec's profile

Contributor

 • 

3 Messages

Thu, Aug 28, 2014 2:23 AM

NVG589 - Router with secret non-published instructions on how to setup firewall tunnels.

NVG589 Setting Up MS Remote Desktop(or any other service)

 

I am unable to get anything to pass from the outside thru the router.  I have created a custom service, assigned custom ports to the desired named device, but no signal gets thru.  I cannot find any instructions on the help pages of the router that describe any additional steps.  I cannot get Remote Desktop nor any other service to pass thru.   Please explain any additional steps.

 

 

Responses

mibrnsurg

Expert

 • 

20.4K Messages

7 y ago

Don't know if this'll help you:

 

http://community.arubanetworks.com/aruba/attachments/aruba/unified-wired-wireless-access/26009/1/Motorola%20NVG589%20VDSL2%20Gateway.pdf 😉

 

Chris
__________________________________________________________

Please NO SD stretch-o-vision or 480 SD HD Channels
Need Help? PM ATT Uverse Care (all service problems)
or ATT Customer Care (all other problems)

Your Results May Vary, In My Humble Opinion
I Call It Like I See It, Simply a U-verse user, nothing more

twistedpair

Scholar

 • 

109 Messages

7 y ago

Have the same problem with the NVG589. The 3800/3801 worked great, but this one forget it. And the NVG589 suppose to be better.

Contributor

 • 

2 Messages

7 y ago

Thanks!

I found your posting and downloaded from the link!

This was what I was looking for -- as per my posting.

 

mibrnsurg

Expert

 • 

20.4K Messages

7 y ago


@fredcb wrote:

Thanks!

I found your posting and downloaded from the link!

This was what I was looking for -- as per my posting.

 


You're welcome, hope you get done what you want to do. 😉

 

Chris
__________________________________________________________

Please NO SD stretch-o-vision or 480 SD HD Channels
Need Help? PM ATT Uverse Care (all service problems)
or ATT Customer Care (all other problems)

Your Results May Vary, In My Humble Opinion
I Call It Like I See It, Simply a U-verse user, nothing more

Contributor

 • 

3 Messages

7 y ago

Thank you for the link.  I reviewed the link document, and according to the user's manual, I set it up correctly, but it still does not work.  

 

Essentially what I did was  a)  create a custom services  b)  assigned new custom service that directs everything from one specific port to a specific device (already on the network).   That it (according to the manua) . . . that should be enough to be working.  

 

Does anyone else have any suggestions?  

 

Thanks,   

 

twistedpair

Scholar

 • 

109 Messages

7 y ago

All I can say is good luck. I have the same problem and have found no answers. Maybe I'll try and go back to the 3801 that worked great.

JefferMC

ACE - Expert

 • 

20.7K Messages

7 y ago

Without mentioning your external IP address, would you document what you have set up, including:

- RDP port on your internal host

- internal host IP and MAC

- ports that you mapped on the RG (inside and outside) (screen shot?)

- tested the RDP internally?

- what messages/behavior you get when you try to RDP from an exteral host

 

Award for Community Excellence 2020 Achiever*
*I am not an AT&T employee, and the views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Get started...

Ask a new question