Skip to main content
AT&T Community Forums
Announcements
Don’t miss your chance to add AT&T Protect Advantage. Peace of mind, starting at $15 per month. Open enrollment ends 8/31. See all protection plans.
F

New Member

 • 

2 Messages

Sat, Jul 4, 2020 12:46 AM

netgear extender

extender has good signal but wont hook in to any devices

Responses

Brand User
ATTHelp

Community Support

 • 

128K Messages

a month ago

We're happy to help, @Frarose.

 

What happens when you try to connect a device?

Are you having any issues outside of the Extender?

Have you tried troubleshooting the Extender by powering it off and back on?

 

Please provide more details so we can determine the best solution for you.

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

New Member

 • 

2 Messages

I figured it out.   I had to go into my IP address as the user name changed and I created a password.  thanks for getting back to me.

 

Brand User
ATTHelp

Community Support

 • 

128K Messages

@Frarose.

 

No problem, we're glad you found the solution!

 

Thanks for reaching out to the AT&T Community Forums team. If you need us again, we'll be here.

 

Aminah, AT&T Community Specialist

Still need help? Ask a question! Our 1.4 million members typically respond within 1 hour.

*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.

New Member

 • 

4 Messages

a month ago

I don't have better knowledge of it Netgear Extender. But I have used Netgear Router before. Is there anything related to it?

Get started...

Ask a new question