Skip to main content
AT&T Community Forums
Announcements
The epic new Samsung Galaxy S21 5G is available for preorder now!

Contributor

 • 

3 Messages

Sat, Feb 9, 2013 1:28 AM

gateway.pace.com uses an invalid security certificate.

We'e been having issues with internet access - goes down for hours, then pops up. Mixed in with this is error  - gateway.pace.com uses an invalid security certificate.  We get this when trying to access everything from Youtube to CNN.

 

We use a new wireless AT&T modem but it wouldn't allow us to select a post other than the "Tones, Games, etc" which isn't the correct area. So apologies for the post.

 

We're assuming it may be a setting with the modem but are clueless about how to remedy this. We would appreciate any help and may consider offering up our first born. 

Responses

Anonymous

New Member

 • 

25.7K Messages

8 years ago

Just disregard. What browser, operating system are you using, when get this error? Also what gateway/device do you have from ATT, that you are using?

Contributor

 • 

3 Messages

8 years ago

ATT102 - using both Mozilla and Chrome - thank you for responding btw

Contributor

 • 

3 Messages

8 years ago

I'm not sure if this is connected either but I figure the more info available, the easy to identify the issue. We can't print - my computer says it is offline and my wifes computer doesn't respond. The ATT router is new and its secure. Trouble shooting guides say the MAC address may be enabled but we checked and it is not. 

Anonymous

New Member

 • 

25.7K Messages

8 years ago

If the printer was set up for another router or provider, you need to do a Factory reset on the printer if it is a Ethernet or Wifi capable printer, along with deleting the drivers & software form the computers, then reinstall per manufacturer directions for the printer.

As for having the problem with both Firefox & Chrome, what is the actual model & manufacturer of the router/gateway you got from ATT?

Contributor

 • 

3 Messages

7 years ago

We recently upgraded to the max internet speed, WiFi of course, for our area.  In recent weeks I have had issues with lost connections, dropped from MMO's, etc.   When I ping the known addresses I get a mix of rapid response, timeouts and  destination not found.

 

I ran ipconfig.exe and now see a connection specific DNS suffix of gateway.pace.com.  The last time I configured the internet I believed I used a specific set of ip addresses.

 

Has this (specific numeric IP) practice been changed or have I been vicitimized/hijacked somewhere?

 

 

lfgarcia

Tutor

 • 

5 Messages

6 years ago

JRPM - did you ever get an answer to suffix question? Were you victimized/hijacked?

 

Thanks.

Tutor

 • 

7 Messages

3 years ago

I get it constantly!!! Almost all the time! I'll be in the middle of a search or movie or email and it just pops up!!! Can anyone help???

Get started...

Ask a new question