drg092's profile

New Member

 • 

1 Message

Mon, May 23, 2022 2:22 PM

Not an active HSIA user

Hello, I get this error whenever I try to access the copyright tutorial.
I have only 1 AT&T account, which I have tried logging in with the email associated with it.
I have also tried logging in with my primary member ID that begins with sbciptv_ and password that is associated with the account. This has failed.
I have also tried logging in with my internet account number (XXX.XXX.XXX) and it has also failed. It seems the only valid login is my primary account email but this errors out as 'Not an active HSIA user' in the URL bar of the pop-up...
I have also tried resetting my password to log in again but again am redirected to 'Not an active HSIA user' after attempting to log in to the copyright tutorial page.
ATTHelp

Community Support

 • 

191.8K Messages

Il y a 1 m

We're here to help you complete your tutorial, drg092!


For us to determine where the cause for not being able to access the tutorial lies, we always suggest you do the following:

    • Clear your cache and cookies on your browser, so that we can make sure that any prior information that is already present isn't causing a conflict when you login.
    • Rebooting your AT&T Gateway as well as the device you are using to login to the tutorial, so that they can have a refreshed connection to the network.
    • Make sure you are using your Primary Member ID to login to the copyright tutorial.

However, since you have already tried troubleshooting, let's meet in a Direct Message to discuss getting you into the tutorial. Please check your Direct Message Inbox, which is the chat icon next to the bell icon in the upper right corner of the Forums page.


We hope to hear from you!


Donovan, AT&T Community Specialist

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.