Find the perfect gift for the grad in your life with Graduation gifts that connects us from AT&T.
Get superfast AT&T Fiber internet
jj33tt's profile

New Member

 • 

6 Messages

Sunday, December 13th, 2020 4:28 PM

Missing 5GHz Wifi & Channel Selection on BGW320

It looks like there may be a problem in the 2.9.10 software for the BGW320-500 gateway. Mine rebooted about a week ago, presumably after an update. 

Before this change I could see 3 access points using a wifi analyzer - one for 2.4GHz, and two for 5GHz. 

After the update there is only one AP on each band. So the second 5GHz radio is not active. 

Before the update, Home Network, Wi-Fi Advanced Options shows:

1x 2.4GHz radio with an option to specify the channel manually. 

2x 5GHz radios, each with the option to specify the channel manually. 

After the update the 2.4 setting is unchanged. There is now only one set of options for 5GHz, and it does not offer channel selection. 

So there is a missing 5GHz band signal, and no option for channel selection. 

Anyone else seeing this?  

New Member

 • 

6 Messages

3 years ago

Ah, thanks. Didn't find that before posting. I just added a +1 on that thread. 

New Member

 • 

108 Messages

3 years ago

thanks. Perefectly fine you didnt see it. just means that you are human.

New Member

 • 

108 Messages

3 years ago

Just noticed an oopsies on your post, to the right your password is still showing. Happened to me once.

New Member

 • 

6 Messages

3 years ago

Just the default. I don't use it. 

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.