Get superfast AT&T Fiber internet
Requnix's profile

Contributor

 • 

2 Messages

Sat, Aug 25, 2018 7:49 PM

AT&T Switch/Server 71.157.120.38 in Redmond, WA has been at 70%+ Packet loss for more than 24h

I've tried every method possible without success; nobody in support can help and I've wasted hours trying to report this issue. MTR shows the AT&T owned server in Redmond, WA with the IP of 71.157.120.38 at 70%+ packet loss. Two AT&T employees have confirmed this but have said "we don't know how to report this".

 

This needs to be fixed ASAP. It's quite disturbing this Switch/Router/Server has gone unfixed for this long and there's no viable way to report it

ATTHelp

Community Support

 • 

192.1K Messages

4 y ago

Hello @Requnix
To fully assist with this issue further, we will need to look over your account in more detail.

I am sending you a private message (PM) to help in this matter. Please check your forums private messages by clicking the Forums Inbox. Locate the PM from ATTCares and reply to my message with your specific account details.

I look forward to your response and the opportunity to help you!

Charles, AT&T Community Specialist

Contributor

 • 

2 Messages

4 y ago

I sent you everything you should need. Note I first reported this problem on Friday. I just checked and the same problem persists this morning with that switch/server having ~80% packet loss.

Need help?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.