The new iPhone 14
year10k's profile

New Member

 • 

6 Messages

Sunday, September 11th, 2022 5:23 PM

Some notifications still appear on previous iPhone, not on new one

Upgraded to new iPhone using Quick Start. Everything works for the most part, but notifications for a few apps are still going to the old iPhone and not to the new one. Some examples: iOS calendar, Life360, etc. The notifications for most apps do appear on the new iPhone, but some do not. The calendar notifications are especially important, but would like to resolve for other apps as well. I've checked the notification settings for the problem apps, and they are identical to the old iPhone.

Official Solution

ATTHelp

Community Support

 • 

207.1K Messages

5 months ago

Hello year10k, we're here to help you with your apps on your iPhone.

 

We understand the impact of when an app is not working correctly. Let's try closing and relaunching the application.

  1. Close the application and make sure it is not running in the background
  2. While closing the application, consider closing other applications running in the background to improve overall device performance.
  3. Launch the app again.

Sometimes you need to restart an app to make it work, just like any computer program. You can also try to update the application. Important: Before updating, connect to Wi-Fi to avoid overage data charges.

  1. Go to the App Store.
  2. Select Updates > Update All.
  3. If asked, enter your Apple ID password.
  4. Install updates.
  5. Note: Some updates require Wi-Fi.
  6. Look at the app’s recent reviews to see if others have reported similar issues.

Check the app’s permission level.

  1. Go to Settings.
  2. Select the app.
  3. Toggle Off/On.

If this does not help try our Device Support Tool.

 

Let us know if this helps.

 

Thank you for visiting AT&T Community Forums!

 

Carlton, AT&T Community Specialist 

 

 

New Member

 • 

6 Messages

5 months ago

Hi, thanks for the response but it is not applicable to the issue I described.  Please remove the solution markers, I did not mark the answer as a solution.

dwill05

ACE - Master

 • 

7.5K Messages

5 months ago

This sounds like an Apple iOS issue, not AT&T.  Have you checked the settings for those apps and made sure they are tied to your various devices through your iCloud account?

(edited)

New Member

 • 

6 Messages

5 months ago

I have checked all the settings.  I realize this is an iOS issue, but I've seen many posts here regarding iOS issues and some resolved, so figured I'd give it a try since so luck over on the Apple forums.

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.