Let AT&T help you elebrate your dad with Father's Day Gifts that connect us.
The Samsung Galaxy S24
tadwf4w's profile

Contributor

 • 

1 Message

Friday, May 9th, 2014 6:37 PM

I have a ZTE Z998 and can take photos but can't retreive or send them.

After I take a photo, it shows up in the little preview window in the lower left and I can open it from there, but that is all I can do--I can see the properties.   If I try to forward it as an MMS the receiver gets nothing.  If I try to email it, the attachment comes over but when I try to open it, it says the format is bad of the attachment is corrupted.

If I open the photo (s) up within the Photos app or Images, there are only grey boxes with nothing to see.   If you click on one, it says "No Thumbnail".   If I go through the file menu, I can see the listing for the picture with the same properties as the picture, but if I try to open it I again get "No Thumbnail."

 

I had the same problem with the 4 GB Micro SD card that came with the camera so I ordered a larger one and it still has the problem.

 

Anyone have any ideas?

Former Employee

 • 

4.9K Messages

10 years ago

Hello, tadwf4w!

 

Thanks for posting. Are you still having trouble retrieving and sending pictures? If so, have you tried a soft reset of the device and/or updating the device software? If you've already done some basic troubleshooting and are still having issues, go ahead and click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.


In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.