Get the myAT&T app
Taco755's profile

New Member

 • 

3 Messages

Sunday, March 26th, 2023 7:00 AM

Active armor

App won't work since I got a new phone.

All it says it. Error getste106. S23 ultra

Community Support

 • 

231.2K Messages

1 year ago

Good afternoon @Taco755, we are happy to help get your ActiveArmor working! 

Does the app fail to launch or are you seeing the error after the app has opened? This will help us to direct our troubleshooting.

Here are some things to try:

  • Powercycle the phone. This will refresh the device on the network in case it is a connectivity problem.
  • Turn off any other VPN-type apps temporarily. To do this, go to Settings and type VPN in the universal search bar and tap to disable. This menu is in Network settings > More connections (This will ensure that AT&T ActiveArmor mobile security is serving as the VPN). 
  • Go to the Google Play Store and uninstall updates.
  • Disable the app, restart the device, enable the app again in the Settings > App menu and tap to reopen the app.

Please let us know if this helps so that we know if we need to reach out in private so that we can escalate your case.

Joseph, AT&T Community Specialist

New Member

 • 

3 Messages

1 year ago

Ive tried all steps you asked and no thing works.

Community Support

 • 

231.2K Messages

1 year ago

Hello Taco755, we're here to help with your installing your ActiveArmor app.

 

We understand the impact of when technology does not work as it should. Let's meet in a Direct Message, so that we can help you install the ActiveArmor app. Please check your Direct Message inbox (it's the chat icon next to the bell icon in the upper right corner of the Forums).

 

Looking forward to speaking with you.

Carlton, AT&T Community specialist

New Member

 • 

2 Messages

11 months ago

This happened to me after installing the app fresh from play store.

New Member

 • 

1 Message

11 months ago

I'm having the same exact issue. So what's the fix? This question was asked over a month ago. Was the ever a resolve?

(edited)

New Member

 • 

3 Messages

11 months ago

Nope, I called and advanced tech support was pit on the job but never was contacted after or never received any notifications. It still isn't fixed. I see y ppl say customer service (Edited per community guidelines). 

(edited)

Not finding what you're looking for?
New to AT&T Community?
New to the AT&T Community? Start by visiting the Community How-To.
New to the AT&T Community?
Visit the Community How-To.