Reply
Posted Dec 31, 2012
6:33:18 PM
Help with e-mail problem - see below

When sending an e-mail with an attachment, I clicked on "attach files more easily"  Now I get a flashng message "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode"  Then has message on the same flashing line "restart in 32 bit mode"  I can't get it to do anything or to cancel all of this.  Also it is running very slow - including this typing message.

0
(0)
  • Rate this reply
Solved
Jan 4, 2013 11:05:55 AM
0
(0)
Community Specialist
Edited by ATTJulieCS on Dec 12, 2013 at 9:58:34 AM

Jeane_1 wrote:
When sending an e-mail with an attachment, I clicked on "attach files more easily"  Now I get a flashng message "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode"  Then has message on the same flashing line "restart in 32 bit mode"  I can't get it to do anything or to cancel all of this.  Also it is running very slow - including this typing message.

 



Jeane_1,

 

     I thought that was the case, when searching for a solution for your issue Firefox users were coming up with that exact problem. I'm not sure of a definite fix for Firefox but go to the following link for Firefox support and type in, "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode," this will bring up a list of possible fixes. I hope this helps.

 

Mozilla Support

 

 

James

Accepted Solution

Help with e-mail problem - see below

2,245 views
7 replies
(0) Me too
(0) Me too
Post reply
Replies
(7)
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 3, 2013 9:07:50 AM
0
(0)
Community Specialist

Jeane_1,

 

     Are you using Firefox by chance?

 

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Help with e-mail problem - see below

2 of 8 (2,209 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 4, 2013 6:28:26 AM
0
(0)
Tutor

Yes, I am using Firefox.

Re: Help with e-mail problem - see below

3 of 8 (2,188 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
Solved
Jan 4, 2013 11:05:55 AM
0
(0)
Community Specialist
Edited by ATTJulieCS on Dec 12, 2013 at 9:58:34 AM

Jeane_1 wrote:
When sending an e-mail with an attachment, I clicked on "attach files more easily"  Now I get a flashng message "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode"  Then has message on the same flashing line "restart in 32 bit mode"  I can't get it to do anything or to cancel all of this.  Also it is running very slow - including this typing message.

 



Jeane_1,

 

     I thought that was the case, when searching for a solution for your issue Firefox users were coming up with that exact problem. I'm not sure of a definite fix for Firefox but go to the following link for Firefox support and type in, "this page asks to use plug-in that can only run in 32 bit mode," this will bring up a list of possible fixes. I hope this helps.

 

Mozilla Support

 

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Help with e-mail problem - see below

[ Edited ]
4 of 8 (2,177 Views)
Solution
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 4, 2013 1:08:19 PM
0
(0)
Tutor

Thanks, I will try that.

Re: Help with e-mail problem - see below

5 of 8 (2,170 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 4, 2013 2:10:55 PM
0
(0)
Tutor

I did as you suggested and got a solution to my problem.  It is working as of now! Thanks again for your help.

Re: Help with e-mail problem - see below

6 of 8 (2,164 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 8, 2013 10:56:58 AM
0
(0)
Community Specialist

Jeane_1,

 

     Thank you so much for letting me know that your problem was resolved, you just made my day!

 

James

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Help with e-mail problem - see below

7 of 8 (2,116 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
Jan 8, 2013 12:36:09 PM
0
(0)
Tutor

Your email might have been set to the newer version which uses plug-ins for that work.  Thus resulting to a slow response especially if you have a slower computer too.  You might want to convert your email to the mail classic version as this has lesser visuals and will have a faster response.  Once you're logged in to your email, you can try this link to go to mail classic temporarily to have a more basic view of your email and thus avoiding the slow response and plug-in issue.

 

http://us.mc598.mail.yahoo.com/mc/launch

 

 

Re: Help with e-mail problem - see below

8 of 8 (2,108 Views)
Share this post
Share this post