Reply
Posted May 14, 2014
8:51:15 PM
View profile
Lied to about installation fee

So, uverse comes out to my apartment that I've transferred service to. Before transferring, I ask the technician if there will be any fees, tech says no. So, after tech comes out and attempts to connect service to an outlet that was obviously old and not in use that I requested him not to, he puts a hole in my wall.

 

Look on my bill this month and sure enough, 100 dollar fee is there. Calls to customer support have been rude on their end, not satisfied for being decieved, and after numerous promises from managers to call back that haven't, I am tired of this game. Sadly, it appears that Uverse would rather lose a customer who's been with them for 12 years than to simply do right. Is there anything further I can do?

Lied to about installation fee

175 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Post reply
Replies
(1)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
May 15, 2014 6:36:38 AM
0
(0)
Community Manager

Hello, Surfopie!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear about the confusion surrounding your installation fee. We would be happy to investigate further, so click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana


Rethink Possible

For account specific help, please send a private message to ATTCustomerCare

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Lied to about installation fee

2 of 2 (149 Views)
Share this post
Share this post